Lukijalle

Osallistu keskusteluun!
Lähetä mielipiteesi Opettaja-lehden Keskustelua-palstalle sähköpostilla keskustelua@oaj.fi. Merkkimäärä saa olla korkeintaan 2 000. Toimitus käsittelee kaikki tekstit. Kirjoitus julkaistaan nimimerkillä vain poikkeustapauksissa. Liitä yhteystiedot aina mukaan.
Lähetä palautetta, kysy...
Lähetä palautetta Opettaja-lehdelle: kiitoksia, moitteita, parannusehdotuksia... Voit jättää lomakkeella myös kirjoituksen Keskustelua-palstalle. Jos tarjoat kirjoitusta palstalle tai haluat, että sinuun ollaan yhteydessä, kirjoita lomakkeeseen yhteystietosi. Tästä palautelomakkeeseen.
Jätä juttuvinkki!
Pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan juttu- tai uutisideasi. Jos haluat, että sinuun otetaan yhteyttä, laita mukaan yhteystietosi. Jätä juttuvinkki!
Muistokirjoitukset
Opettaja-lehti julkaisee muistokirjoituksia. Muistokirjoitus on samalla kuolinuutinen, josta tulee käydä ilmi vainajan nimi, ammatti- tai virkanimike, työ- tai kotipaikkakunta, kuolinpäivä ja syntymävuosi tai ikä.
Henkilökohtaisia luonnehdintoja sisältävä teksti edellyttää kirjoittajan nimeä. Tekstin mitta on korkeintaan 1 300 merkkiä välilyönteineen. Toimituksella on oikeus editoida tekstiä.
Liitä mukaan lähettäjän yhteystiedot. Tekstin lisäksi tarvitaan muistettavan henkilön kasvokuva. Lähetä muistokirjoitus ja kuva sähköpostiosoitteeseen opettaja@oaj.fi
Osoitteenmuutos
Jos olet OAJ:n jäsen, muuta tietosi OAJ:n jäsensivuilla kohdassa Omat tiedot (vaatii kirjautumisen).
Jos olet itse tilannut Opettajan tai saat vapaakappaleen, lähetä tietosi lomakkeella.
Tilaa Opettaja!
OAJ:n jäsenet saavat Opettaja-lehden jäsenetuna. Muut voivat halutessaan tilata sen.
Tilaushinnat 2018
Kestotilaus 90 €
12 kk          100 €
6 kk              77 €
Tilaukset lomakkeella tai sähköpostitse opettajatilaukset@oaj.fi
tai puh. 03 225 1948